Напрежението между Берое и Лудогорец продължи и след днешния мач, който шампионите спечелиха с 1:0 в Стара Загора. Както е известно, двата отбора играха за Купата на България, като отново Лудогорец излезе победител. В двата осминафинални двубоя обаче имаше доста напрежение заради решение на Лудогорец да не допусне Георги Терзиев в младежкия национален отбор, а го използва срещу Берое. Последва бой на фенове срещу футболистите на Лудогорец по време на тренировка.

След днешния двубой фенове на Берое атакуваха изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев. „Колко струва съдията?“, подвикнаха част от привържениците, насъбрали се пред стадиона. Феновете вероятно имат претенции към съдията Николай Йорданов в ситуацията с Върджил Мисиджан, който бутна без топка Веселин Пенев. Реферът показа жълт картон за Мисиджан, както и жълт за Пенев заради фаула, който направи срещу холандеца.

„Винаги около всеки стадион има такива зрители. Тези хора са имали проблеми със съпругите си преди обяд и са дошли да изкарат емоциите си на стадиона. Не трябва да им се сърдим. Всеки трябва да намира отдушник от ежедневието си. Намирам го за нормално и го подминавам“, заяви Ангел Петричев по повод нападките срещу него.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ