Легендата на българския футбол и “Ботев” (Пд) Атанас Пашев се връща там където му е мястото. Пашата от известно време се подвизава като контрольор в общинско предпиятие "Чистота" в Пловдив, но дните му с хигиенстките от "Столипиново" и "Шекер Махала" са преброени, пише сайтът plovdivutre.bg.
 
Пашев е пред трансфер във Марица (Пд), където ще поеме една от детско-юношеските гарнитури на клуба, създал светила като Христо Стоичков, Румен Христов, Александър Алексанодрв, Асен Николов и мн. др.
 
"Имаме нужда от реформи в школата. Не сме доволни от работата на треньорите, затова имаме нови идеи. Атанас Пашев със сигурност ще стане един от нас, защото е огромен талант, който ще респектира младите и има на какво да ги научи. Можехме да го вземе веднага, но проблеми с регистрацията ни бавят. Повечето ни треньори в ДЮШ са с договори на изпитателен срок. С тях ще се разделим веднага след края на есенния полусезон", заяви президентът на Марица Марин Ленгеров.
 
“Няма какво да коментирам толкова - щастлив съм от офертата. Аз съм футболен човек и искам да работя това, което умея най-добре. Чакаха предложения от “Ботев “(Пд), но там нещата се разсъхнаха по непонятни за мен причини", коментира Атанас Пашев./БЛИЦ