Близо час след края на мача АИК - Левски (0:0) "сините" най-после успяха да потеглят към аерогарата в Стокхолм, придружавани от солиден полицейски ескорт.

Както по-рано ви информирахме, разгневени фенове на шведския тим си спретнаха як бой с полицията, след което се добраха до автобуса на Левски и го атакуваха с всевъзможни предмети. Пострада босът Тодор Батков, който бе ударен с бутилка. Бе счупено предното стъкло на возилото, наето от "сините"  за престоя им в Швеция.

Делегатът на мача проследи случващото се изкъсо и също бе в отцепената с българите зона на стадиона. Той дори снима с мобилния си телефон паветата и останалите предмети, които засипаха българската делегация. Делегатът влезе в автобуса и се извини на "сините" за случващото се.

След 23 часа возилото с левскарите най-после потегли към аерогарата. Шофьорът показа истински героизъм, навивайки се да кормува около 20 километра със счупеното предно стъкло. Минути преди полунощ "сините" пристигнаха на летището и малко преди 1 часа излетяха обратно към България. По предварителен график полетът бе предвиден за по-рано, но се забави заради случилото се след края на мача от Лига Европа. /БЛИЦ