Футболистът на Локомотив (Пловдив) Аймен Белаид, който беше спазарен за "Левски", се направи на гръмнат при завръщането на "смърфовете" от лагера в Испания.

„Не знам нищо, бях в Испания. Може би трябва да попитате президента”, отсече тунизиецът при появата на аерогара "София".

След като му бе обяснено, че Коко Динев е обявил, че Локо (Пд) и "Левски" са се разбрали за трансфера му, Аймен продължи: „Вие сигурно знаете нещо повече. Аз нищо не знам. Четох по медиите. С никой от "Левски" не съм говорил. Имам респект към сегашния ми клуб и когато говоря с президента, тогава ще мога и аз да ви кажа нещо.”

„Всеки играч би се чувствал добре, когато други клубове го забелязват. Пак ви казвам, че нищо не знам. Не само срещу брат ми ще ми е трудно, но и другите ги чувствам като братя, но засега съм в Локомотив”, добави Белаид, който беше провокиран и с въпрос как ще се чувства със синята фланелка. Той се замисли и започна да отговаря "Ще се...", след което се осъзна и отново заяви, че засега е футболист на Локо (Пд).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА