Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев потвърди, че се е разбрал с колегите си от "Левски" за продажбата на Аймен Белаид.

„Разбрахме се с "Левски" за Аймен Белаид. Преговорите бяха продължителни и ние нямаше как да го задържим в Локомотив, защото договорът му с нас свършваше май месец", обяви пред "Гонг" Коко Динев.

"Аймен се представи добре с екипа на Локомотив и сега остава да се разбере с "Левски" за личните му условия. Ще получим трансферна сума и процент от следваща продажба. Няма как от мен да научите сумата. Ако искат от "Левски", да ви кажат. Ние ще намерим заместник на Аймен, за да бъде още по-добра защитата на Локомотив”, сподели още босът на "черно-белите".

Аймен Белаид се прибира малко преди полунощ с Локомотив (Пловдив) от Испания, където игра в две контроли, които се оказаха последните му мачове за "смърфовете". За да се подпише договор между "Левски" и Локомотив ще трябва той да се разбере със „сините” за личните си условия, което ще стане в присъствието на мениджъра му. Очакванията са да няма проблем и тунизиецът да парафира с "Левски".

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА