Тази вечер защитникът Станислав Бачев ще се присъедини към лагера на Берое в турския курорт Алания, след като стана ясно, че трансферът му в кипърски отбор е пропаднал.

От утре левият краен бранител отново ще тренира с доскорошните си съотборници, а след прибирането на тима от Турция вероятно ще подпише и договор с Берое, информираха от пресслужбата на клуба от Стара Загора.

Бачев започна зимната подготовка с тима на Илиан Илиев, но ден преди заминаването на "зелено-белите" за южната ни съседка получи предложение от Острова на Афродита и във вторник отпътува, за да пробва късмета си.

Бачев дойде под Аязмото, след като контрактът му с азербайджанския шампион ФК Баку изтече и не беше подновен. Първоначалната договорка на футболиста с треньорския щаб и шефовете на Берое беше да остане в Стара Загора до края на есенния дял от шампионата, а след това, ако получи оферта от чужбина от беройския лагер да не му създават пречки.

През есенния дял на шампионата в "А" група Бачев изигра седем двубоя, а освен това бе на терена 90 минути при успеха с 3:0 срещу Локомотив (Мездра) за Купата на България. В кариерата си бранителят е защитавал цветовете на Пирин (Благоевград), Литекс (Ловеч), Марек (Дупница) и ФК Баку (Баку, Азербайджан). /БЛИЦ