Доскорошният халф на ЦСКА Емил Гъргоров е бил примамен от боса на Лудогорец Кирил Домусчиев с доста тлъста заплата, за която биха му завидели почти всички футболисти в България. БЛИЦ разбра, че Бадема ще получава рекордните 40 000 лева месечно възнаграждение в тима от Разград, който от есента ще е част от "А" група.

Гъргоров, който на 15 февруари навърши 30 години, подписа двегодишен договор с Лудогорец. Полузащитникът отхвърли оферти от чужбина заради рекордната заплата, която ще му дават в Разград. Именно Бадема се превръща в най-скъпоплатеният футболист на тима, а на второ място по този показател вече става нападателят Тодор Колев.

Отборът на богаташа Кирил Домусчиев впечатлява със селекцията, която прави. Тимът днес се подсили с вратаря на Литекс Урош Голубович, а по-рано ви информирахме още за трансферите на 26-годишния бразилски халф Марсело Насименто да Коста - Марселиньо, Йордан Минев от "Ботев" (Пловдив), както и на талантливия Димо Бакалов от Сливен, за когото спореха "Левски" и ЦСКА.

БЛИЦ разбра още, че в Лудогорец очакват попълнения от Холандия и Португалия. /БЛИЦ