Скандалът в Ботев назрява. Бившите приятели и баджанаци в отбора Николай Манчев и Пейо Батинов не си дадоха топката нито веднъж във вчерашния мач със Сокол (Марково), спечелен от "канарчетата" с 3:2.

БЛИЦ припомня, че Батинов взе от Манчев съпругата му Антония. Николай бе женен за въпросната дама, която дори му роди дете.

В повторния си дебют за Ботев Манчев не пусна пас към съотборника си Батинов, който открадна дамата на сърцето му и дори се сгоди за нея. Те не си размениха нито една асистенция, въпреки, че бяха вътрешни халфове и са бивши най-добри приятели. Освен, че не си я дадоха, двамата постоянно се ругаеха, а очевадната липса на колективност вбеси треньорът Марин Бакалов, информира "Под тепето". А драмата си личеше отвсякъде. В някой спорни ситуации Манчев губеше топката или подаваше погрешно към противников играч, само и само да не подаде към Пейо.

След мача Бакалов нахокал двамата и дал да се разбере, че тая работа така не може да продължава.

"Под тепето" информира още, че на представянето на Манчев и Какалов в съблекалнята на Ботев, Стефан Костадинов се изцепил: "Пуснете червената пътека, баджанаците идват".

Бившата на Николай Манчев и настояща годеница на Пейо Батинов - Антония, има дете от друг бивш футболист на Ботев и настоящ наставник на Гигант (Съединение) Васко Кръстев. /БЛИЦ