Възстановителна тренировка проведоха футболистите на Черноморец след победата над Пирин с 1:0. Заниманието се проведе на централния терен на стадион "Лазур". Добрата новина за наставника Красимир Балъков е, че след снощния мач няма контузени футболисти.

Травмата на Георги Андонов, който напусна принудително терена срещу Пирин не е сериозна и той ще бъде готов да влезе в игра още в двубоя за Купата на България в събота срещу Вихрен в Сандански. Подобно е и положението с Тодор Паланков, който също изпита болки в мускула на единия си крак по време на снощния двубой, но и при него няма проблеми да тренира пълноценно в оставащите дни до мача от 1/16-финалите за Купата. Другите футболисти нямат оплаквания и също тренираха пълноценно.

"Акулите" проведоха тренировката във видимо добро настроение, след важната победа снощи, с която се утвърдиха на третото място в класирането и сложиха край на серията от три поредни равенства. Следващото занимание на отбора на Красимир Балъков е утре следобед. /БЛИЦ