Европейският клубен шампион за 1986 г. Стяуа има интерес към голмайстора на Лудогорец Клаудиу Кешерю. Румънското издание Ziare.com твърди, че 33-годишният голаджия е първи избор на собственика на балканския гранд Джижи Бекали, който търси играч, способен да вкара повече от 15 гола на сезон.

Кешерю може да излезе без пари на Стяуа, тъй като договорът му с Лудогорец изтича през лятото на 2020 година. За момента нападателят не е подновил контракта си и от 1 януари ще може да преговаря свободно с други отбори. Счита се, че проблем пред Джиджи Бекали може да се окаже единствено високата заплата на нападателя, която за момента не е по финансовите възможности на Стяуа.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Темата е деликатна, тъй като трябва първо да завърша договора си с Лудогорец. Предимство ще са преговори с настоящия ми отбор. На 80% ще остана в Лудогорец, тъй като много добре се разбирам с всички в клуба. Ако дойде добро предложение от финансова и спортна гледна точка, със сигурност ще го обмисля“, коментира Керешерю пруд „Telekomsport“.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020