Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков коментира загубата с 0:3 от Левски на "Герена". Легендарният плеймейкър отдаде дължимото на победителите и констатира, че днес не е бил денят на "червените".

"Първо искам да поздравя Левски. Заслужена победа, трябва да им отдадем заслуженото. Искам и да се извиня на нашите фенове. За съжаление днес нищо не ни се получи. Левски показа дух и агресия, ние не отговорихме на тези две неща. Трябва да си вземем поука и тези неща да не се повтарят. Знаехме как играят Левски, тренирахме, бяхме се подготвили по един много добър начин, но днес нямахме ден, нищо не ни се получи от това, което бяхме тренирали", каза Балъков.

"Нямаме друг избор освен да се възстановим, да изчистим главите си от този мач и да се съсредоточим за следващия мач. Загубите винаги ни притесняват, защото никой не иска да пада. Трябва да отчетем заслуженото на противника и да коригираме нещата при нас. Трябва да сме по-концентрирани пред вратата, трябва да играем малко по-смело и агресивно, което не беше така от самото начало", добави легендарният футболист.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​