Треньорът на Етър Красимир Балъков заяви, че няма да е никак добре за българския футбол, ако информациите за оставка селекционера на националния тим Петър Хубчев се окажат верни. Бала не пожела да коментира възможността той да поеме „лъвовете“, след като не е получавал оферта.

“Ако е истина за Хубчев, че е напуснал националния отбор, това не е добре, защото в него хората виждаха един от треньорите, които могат да направят нещо за българския футбол. Моето име го свързват винаги като има смени в националния отбор, но до момента не съм станал. Ако ми “почукат на вратата” да поема България, тогава ще говорим”, каза Балъков след равенството 1:1 срещу Ботев във Враца.

“Крайният резултат е логичен. Щеше да е жалко, ако бяхме загубили. Старахме се през целия двубой. Рискувахме с по-атакуваща схема и резултатът дойде. Доволни сме от резултата. За да имаш шанс да изравниш трябва да поемеш риск. Жалко за Иван Петков, който се контузи. Имаше подем в него. Свързана е с ахилеса може би. Възможно е да има операция. Трябва да се помисли как да се направят тези групи по-интересни. Има много безсмислени мачове. Този не беше такъв, но трябва да се направят някои подобрения. Например да се редуцират точките така, че последния да може да достигне първия с няколко победи”, коментира Бала представянето на „виолетовите“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019