Треньорът на Черноморец Красимир Балъков съжаляваше след загубата с 0:2 от Локомотив в Пловдив в последната среща от програмата на 15-ия кръг на "А" група. За "акулите" поражението бе първо от началото на сезона.

"На фона на 90-те минути мога да бъда доволен от резултата. Срещу отбор като Локомотив (Пловдив) с 10 човека на терена е много трудно. Имахме положения. Вратарят им спаси две наши опасности", заяви Балъков след мача на "Лаута".

"Само една загуба имаме през есента, така че можем да бъдем доволни. Днес определено нямахме късмет. Момчетата се бориха, но не можахме да реализираме. През по-голямата част от двубоя контролирахме играта", добави Бала.

"И преди мача казах за Лазаров. Той е много опитен, реши мача с неговата хитрост. Дори и Фернандеш да го е закачил, той падна много артистично", коментира Балъков ситуацията в 40-ата минута, когато Адриан Фернандеш бе изгонен от съдията Стефан Спасов за втори жълт картон и остави Черноморец с човек по-малко.

"Реакцията на Фернандеш не беше добра. След мача искаше лично да отиде и да се извини на съдията. Много емоционално реагира", добави треньорът на "акулите".

"Не е хубаво като има загуби. Дойдохме с надеждата да победим, но Локомотив ни надхитри и заслужено взе трите точки", каза още Красимир Балъков. /БЛИЦ