Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след успеха с 5:1 над Славия. Легендарният плеймейкър заяви, че "виновник" за големите победи на "червените" в последно време е спонсорът на тима Цветомир Найденов. Бала добави, че сега пред ЦСКА 1948 се задава тежък мач с Черно море.

"Не очакваме категорични победи, а победи. Когато станат категорични, още по-добре. Най-доволни сме, че момчетата показват уникално постоянство, разбрали са, че трябва да подобрим българския манталитет. Днес имаше много движение, преса, добри ситуации за гол. Нашият спонсор Цецо Найденов постоянно ни пълни главата с разни мисли за резултати, за хубав футбол и ние се заразяваме от него. Младите започват да влизат в час, това е хубаво.

Бастунов показа, че вече е готов за efbet Лига, това е радващо. Местата в тази фаза на шампионата въобще не ни интересуват, гледаме мач за мач, да радваме хората и все повече хора да идват на нашите мачове. За Галин Иванов не мога да кажа нищо, той излезе от контузия, не искахме да го рискуваме така или иначе в този мач на това лоша време.

Черно море на мача с Левски показа характер и тактическа грамотност, чака ни тежък мач във Варна, ще е интересно. Трите точки са много важни за нас", каза Балъков.