Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков бе доволен след победата над Пирин като гост с 3:1. Младият специалист днес празнува рожден ден и става на 44 години.

“Видя се, че в отбора на Пирин има притеснение от факта, че за първи път играят на новия терен. Бяха по-притеснени от нас. Същото се случи и с нас в мача срещу Берое. Психологията във футбола е нещо много важно. Моите футболисти показаха характер и искаха да победят на всяка цена, за да ме зарадват за рождения ден, който съвпадна и с мача днес. По-добър подарък не съм получавал. Комплимент за характера, който показахме”, заяви Балъков след края на мача.

“Започнахме мача силно и владеехме нещата на терена. Постепенно намалихме газта и Пирин дори имаха възможност да изравнят резултата. Ако беше станало 2:2, мачът щеше да се развие по съвсем друг начин. Има какво да коригираме. Все още не можем да намерим необходимия ритъм и да държим противника далеч от нашата врата, особено при 2:0. Оставихме съперника и сами го мотивирахме с гола и дузпата, до която стигнаха. За мой късмет отново показахме характер и мисля, че заслужено победихме с 3:1”, допълни треньорът на Черноморец.

„Поздравявам домакините за перфектната организация. Ако всички терени в България бяха като този днес, ще виждаме много по-качествен и добър футбол”, сподели още специалистът./БЛИЦ