Наставникът на Литекс Красимир Балъков заяви, че се гордее с футболистите си, след обрата от 0:2 до 4:2 срещу Лудогорец. Специалистът каза още, че "оранжевите" отиват на стадион "Българска армия", за да вземат трите точки и от ЦСКА.

"Какво се промени за Литекс след почивката? Трудно мога да отговоря. Може би фактът, че имахме прекалено много млади състезатели, които може би бяха прегорели. Други се попритесниха, и затова през първото полувреме изглеждахме, все едно нямаме шанс. На полувремето си разменихме някои реплики, и се видя, че когато се играе без страх, разликата е малка. Цяла седмица се готвихме за този мач, накрая се получи точно обратното в началото. Но свалям шапка на момчетата за борбата, за желанието. Аз, като треньор на Литекс, мога да съм само доволен, и горд", коментира Балъков.

"Пауло Регула си е човекът, който изпълнява дузпи, крещяхме на Бьорн Йонсен за друго - да стисне зъби и да остане на терена, въпреки че бе ударен. Аз се радвам за хеттрика. Той е завършен футболист, но понякога за феновете не изглежда така, и реагират. И трябва да се знае, че футболът не е само това, което се вижда. Отиваме в София в следващия кръг да си играем нашия футбол. Този мач ни показа, че когато вярваш в нещо, можеш да го постигнеш. Отиваме в София, за да спечелим мача срещу ЦСКА", добави треньорът на Литекс.




"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015