Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков за пореден път отказа да коментира амбиции за шампионска титла. “Акулите” победиха Локомотив (София) с 2:1 в дербито на 10-ия кръг.

“Можем да помислим за нещо повече, ако се казваме ЦСКА или Левски, но сега се казваме Черноморец, няма как да се прекръстим. Ние градим авторитет, който трябва да защитаваме”, каза Бала.

“Добър спектакъл за хората, които бяха на стадиона. Този път успяхме особено през второто полувреме да наложим изцяло офанзивния си начин на игра и заслужено вкарахме два гола, с които победихме. Попадението, което получихме, ни стресна, но след това момчетата бързо се окопитиха и мога да им отправя комплимент, тъй като при резултат 0:1 и срещу силен отбор, успяха да обърнат резултата. Доволен съм от Лис, но той още не е в добрата си форма, няма ритъм, но качествата му са безспорни. Лис и Муса Койта, заедно с Жоро Андонов и всички останали нападатели създават силна конкуренция в нападение”, допълни още мениджърът на бургазлии.

“С промяната на треньорското ръководство в Калиакра видяхме ново лице на този отбор. Не смятам, че са един от слабите отбори. След като на ЦСКА им бе тежко на собствен терен, едва ли на нас ще ни е лесно и то като гост”, завърши Красимир Балъковпо повод следващия мач на Черноморец в Каварна срещу Калиакра./БЛИЦ