Изпълнителният директор на ПФК Банско Красимир Горанов заяви, че централната защитна двойка Георги Ангелов и Кристиян Узунов, която се готви в момента със Славия, е само на проби при "белите". БЛИЦ първи ви съобщи, че Асен Букарев е привикал младоците от втородивизионния тим на лагера в Боровец.

"И двамата футболисти имат подписани договори с нашия клуб, така че ако някой пожелае да ги закупи, трябва да се седне на масата за преговори", каза Красимир Горанов.

"При условие, че се стигне до разбирателство по всички въпроси между двете страни, тогава може да се счете, че ще разделим с тях", добави шефът, като не назова каква сума Банско ще иска от Славия, ако Букарев одобри Ангелов, който е юноша на "Левски", и Узунов - продукт на школата на ЦСКА.

"През следващата седмица ще проведа нови разговори с част от наличните ни футболисти, чиито договори изтичат на 30 юни 2013 година. Още от началото на годината съм провеждал многократно разговори с тях, но получавах мълчание. Заедно с треньорския щаб ще преценим кои ще останат за в бъдеще и кои не. След като приключим тези разговори можем да разговаряме за евентуално привличане на други футболисти, които ще се включат в лятната подготовка на отбора, която ще стартира на 20 или 24 юни. Все пак всичко зависи от броя на отборите - участници в "Б" група. Имам информация, че можем да започне настоящото първенство с 12, 14 или 16 отбора. Все още не са напълно изяснени нещата около Миньор (Перник), Спартак (Плевен) и Чавдар (Етрополе)", добави шефът в Банско.