ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Новият треньор на Славия Асен Букарев не спира да търси футболисти, след като голяма част от основните играчи на "белите" си тръгнаха след края на сезона.

БЛИЦ разбра, че към подготовката на най-стария столичен клуб са се присъединили юношата на ЦСКА Кристиян Узунов, Павел Петков и Георги Ангелов, който е продукт на школата на "Левски".

"Белите" в момента са на подготвителен лагер в Боровец, а както вече стана ясно, Славия привлече Христо Янев, Александър Александров от Миньор, върна си юношата Георги Пашов, играл за последно в Монтана, както и подписа договори с двама бразилци - Фернандо Силва и Диего. Първият е атакуващ халф. Фернандо Силва е на 22 години и живее в Рио де Жанейро. Играл е във втородивизионния АВС (Рио Гранде), а за последно е бил в Калдензе от шампионата на щата Минас Жераис. Неговият договор със Славия е за 3 години.
 
27-годишният нападател Диего пък парафира с "белите" за 2 години. За последно той е играл за Конфианса.

Триото Петков, Узунов и Ангелов е на проби, разбра БЛИЦ. Първият за последно игра в Локомотив (София), а сега ще опита да си издейства договор със Славия. Той е атакуващ халф, докато другите двама, които Букарев е привикал са защитници. Надеждата на треньора е някой от тях да покаже качества и да бъде привлечен за заместник на напусналия основен бранител Даниел Златков.

Кристиян Узунов е юноша на ЦСКА, роден на 4 февруари 1989 година. При "армейците" обаче не успява да се наложи в първия отбор, след което игра в Кипър, защитавайки екипа на третодивизионния Анагениси (Дериня). За последно Узунов игра в "Б" група за Банско. Георги Ангелов също идва при "белите" от тима от зимния курорт. Бранителят дори вкара гол в последния кръг на "Б" група, когато Банско разби Шумен с 9:0.

Източниците ни споделиха, че Букарев очаква още футболисти на проби. В близките дни ще стане ясно кои други играчи ще се присъединят към подготовката на "белите".

Лагерът на Славия в Боровец ще бъде до 22 юни. От 26 юни до 9 юли "белите" ще се подготвят в Правец.

БЛИЦ припомня, че след края на сезона Славия се раздели с японците Тайсуке Акиоши и Дайсуке Мацуй, Даниел Златков, Николай Дюлгеров, Тодор Колев, Петър Димитров, Спас Георгиев, Антонио Ливраменто, Мартин Тошев, Павле Попара, Здравко Лазаров, Богомил Дяков, Мирослав Антонов и Ивайло Иванов.