Юношата на "Левски" Васил Панайотов е новото попълнение на втородивизионния Банско. Той вече облече тренировъчния екип на отбора от курортния град и е второто попълнение от Пирин (Гоце Делчев) след Зефир Катунчев.

Старши треньорът на банскалии Войн Войнов обяви, че селекцията в отбора е отворен процес и ще продължи в движение.

"Очакваме още футболисти, играли в други професионални клубове. Вече проведохме първия разговор с изпълнителния директор на клуба Красимир Горанов по всички наболели въпроси, касаещи нормалното протичане на зимната подготовка за пролетния дял за първенството на Западната "Б" група", каза за "Гонг" Войнов.

"Изтеклата информация за напускането на Боби Хазуров не отговаря на истината. Той тренира на пълни обороти с колегите си от Банско. Междувременно се разбрахме с колегата от Славия Емил Велев предварително уговореният мач между двата отбора да се играе на 21 януари, петък, от 13 часа, на терена на Христо Златинов, намиращ се в землището на село Вълково край Сандански", добави Войнов.

"Все още няма яснота за следващите три контролни срещи, които трябва да изиграем на 26, 28 и 29 януари. Проектираме да изиграем проверка и с Беласица (Петрич) по време на лагер-сбора в Сандански. Все пак аз съм бил старши треньор на този отбор и с голямо желание приех предложението за контролна среща като датата, часа и терена ще договорим допълнително", каза Войнов. /БЛИЦ