Седрик Бардон е вариант № 1 за наследник на Георги Иванов на треньорския пост на “Левски”. Собственикът на клуба Тодор Батков е бесен на Гонзо след отпадането на “сините” от Спартак (Търнава), поради което му е обявил, че ще го освободи при провал срещу Славия в първия мач на тима в “А” група утре.
 
“За мен ще е привилегия да водя “Левски”. Още преди да си тръгна разговарях по този въпрос с Тодор Батков и Георги Иванов. Готов съм да помогна, чакам собственикът да ми се обади. Нямам лиценз, но това не ме притеснява. Не очаквах “Левски” да отпадне от толкова смешен отбор като Спартак (Търнава)”, заяви Бардон.
 
Станимир Стоилов и Красимир Балъков също са варианти за треньорския пост на “Герена”. Мъри е пред уволнение от кипърския Анортозис, след като тимът отпадна от непретенциозния Работнички (Скопие) в Лига Европа. Съдбата на Стоилов ще стане ясна утре. Не е тайна, че той би се върнал при “сините”, при условие, че Гонзо не му се бърка при избора на титулярния състав за мачовете.
 
Красимир Балъков в момента е начело на Хайдук (Сплит). Хърватският тим обаче също отпадна рано в евротурнирите от Сток Сити, а и в първенството записа загуба. Това предизвика недоволството на феновете и медиите, които вече призовават за смяната му./БЛИЦ