Бившият ас на "Левски" Седрик Бардон информира, че хора от "синия" клуб са му казали да се огледа за нов нападател, който евентуално да замени Гара Дембеле. Във френската преса се появи изказване на играча от Гренобъл Жан-Жак Мандриши, който признава, че Бардон му е препоръчал да дойде на "Герена".

"Знам, че "Левски" има интерес към този футболист, обаче не искам да коментирам нищо. До тук е изиграл 31 мача, в които вкара 11 или 12 гола. Според мен той е добър голмайстор. Всички знаят, че във Втора Лига е трудно да се вкарат толкова много голове. Той е здрав, бърз нападател, който работи много за отбора. Има доста качества, а и все още е млад", каза пред "Гонг" Седрик Бардон.

"Обадиха ми се хора, за да потърся подходящ футболист за "Левски". Добре знаете, че играч от Франция, за да отиде в Източна Европа, трябва да получи много пари. Няма да стане с някаква смешна оферта. Трудно е да намериш футболист за българското първенство", отбеляза още бившият ас на "сините".

"Не съм видял да пишат нещо за Гара Дембеле, но със сигурност има интерес към него и във Франция. Все пак когато нападател вкара толкова много голове, това е нормално", завърши Бардон. /БЛИЦ