Програмният директор на ТВ7 Николай Бареков призова прокуратурата да влезе в офисите на фирмата “Про-Медия”, която държи правата за излъчване на мачовете от “А” група. Според журналиста въпросните права са придобити по незаконен начин. Той се занимава дълго време с интервюто на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев в предаването "Лице в лице" по btv.

„Имаше конфликт на интереси. Няма как ти да казваш кой мач да се дава и кой да не се дава, т.е, ако залагат на даден мач или има поръчково съдийство, те могат да оставят даден мач на тъмно. Уж има споразумение, но се дават два мача на месец с долнопробно качество, с една камера, в някаква кабеларка", каза Бареков в “Гореща точка”.

”Домусчиев изрече безсрамни лъжи, отговорите му бяха неадекватни. Опита се да излъже, че нашата телевизия иска да вземе правата без пари. Ние сме платили 2,3 млн. лева за футболните права – за втори избор. Издължили сме се до стотинка. Той е обещал да вкара 2 млн. лева, но не се знае дали това е така. ТВ7 показа последния мач на Лудогорец с ЦСКА, с 12 камери. Миналата година в клубовете влязоха 5 млн. лева. Прокуратурата трябва да влезе във фирмата на Домусчиев и да запечата сградата на БФС, раздадоха си правата под масата. Защо и да не се стигне до знакови арести?!", призова журналистът.