Юношеската формация на Барселона (родени 1991, 1992 и 1993 г.) пристигат утре вечер в България. Както по-рано ви информирахме, каталунците ще се включат в шестото издание на международния турнир по футбол "Юлиян Манзаров". В надпреварата ще участват още Стяуа (Румъния), ЦСКА, Левски, Литекс, Славия, Пелистер (Битоля, Македония) и футболна академия на Христо Стоичков от град Етрополе.

Участниците ще бъдат разделени в две групи по четири отбора, определени чрез жребий, като водач на група "А" ще бъде Барселона, а на "Б" - миналогодишният победител в турнира Левски. Състезателите на участващите отбори трябва да са родени през 1991, 1992 и 1993 г.

Отборите ще бъдат настанени в град Правец. В 19:00 часа в петък ще се проведе техническата конференция и тегленето на жребия за турнира.

Откриването на състезанието ще започне на 15 август в 9:00 часа. Срещите ще се играят по едно и също време сутрин и следобед на двата терена в Правец и Етрополе. Двата града се намират на 15 километра един от друг и поради тази причина е необходимо участниците да бъдат с автобуси. Точните часове, в които ще започват срещите, ще се определят на техническата конференция, в зависимост от атмосферните условия.

Победителите в двете групи ще играят финал, вторите отбори ще спорят за 3/4-то място, третите за 5/6-то място и последните за 7/8-мо място. Мачовете в групите ще се играят на 15, 16 и 17 август. На 18-и отборите ще почиват. На 19-и са срещите за разпределение на местата от трето до осмо. Финалът и закриването са на 20 август. /БЛИЦ