Бащата на Иван Андонов – Георги Андонов, пусна емоционален пост в една от социалните мрежи в защита на сина си.  Младият вратар на Левски пази при загубата от ЦСКА с 0:2. Иван сгреши фатално преди гола на Тобиас Хайнц, с който бе открит резултатът. 

Още преди края на мача фенове атакуваха в социалните мрежи 20-годишния футболист. Някои от нападките бяха прекалени, превръщайки деня на момчето в ужасен.  

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

 „Последните 2 години много хора се опитват да те пречупят и откажат, но не могат! Колкото и да им се иска на същите да те разпънат, няма да могат! Трудът, упоритостта, постоянството плюс големият талант, който имаш, никой не може да ти отнеме! А когато си честен и добър човек, плюс всичко изброено, е въпрос на време да дойдат и успехите! Без грешки, няма растеж! Вчера беше първият такъв! Продължавай по този път и ще стигнеш много далеч! Браво, вече показа, че си мъж! Ти постигна голяма победа!“, написа бащата на вратаря.

Иван Андонов получи огромна подкрепя от „синята“ общност, включително от треньора Николай Костов, Николай Михайлов и съотборниците си.