Великотърновският треньор Сашо Ангелов потвърди писаното вчера от БЛИЦ, че се дърпа за Етър и в този момент не иска да поема отбора. Както вече ви съобщихме, Сердар Даят и помощниците му си тръгнаха за Турция и при "виолетовите" остана само треньорът на вратарите Румен Данков.

"Стане ли въпрос за треньорска рокада в Етър - все моето име започва да се спряга. То не беше след Георги Тодоров, след Цанко Цветанов, а сега след Даят… Дори и да ме поканят, не бих приел предложението", заяви пред sport-vt Сашо Ангелов.

Бившият треньор на етърци и на „Ботев” (Враца) в момента е директор на детско-юношеската школа в клуба, която е във Велико Търново, докато мъжкият отбор е базиран в Сливен.

„Няма да приема да застана начело на отбора. Причините са не една и две – не виждам как отборът би останал в групата с този точков актив. Няма перспектива, тъй като договорите на състезателите изтичат, нито пък ръководството е било коректно досега към мен”, каза още бащата на Валери Божинов.

„Виолетовите” за момента са без наставник, след като Сердар Даят и помощниците му си заминаха, а вчерашните две тренировки бяха водени от треньора на вратарите Румен Данков, на когото помага капитанът Дормушали Саидходжа. Днес картинката е същата.

БЛИЦ разбра, че собственикът Фейзи Илханлъ не се е издължил на футболистите снощи, като се очаква това да се случи днес. Босът "трябвало да отиде до едно място", за да вземе пари от там, след което да раздаде заплати.

Втората тренировка на "виолетовите" за деня е от 17:00 часа.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ