Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Етър ще довърши сезона в "А" група, въпреки заплахите, отправени от ръководството на клуба, разбра БЛИЦ. След загубата с 0:3 от Локомотив (Пловдив) в събота административният директор на "виолетовите" Радин Хаджиев обяви, че Фейзи Илханлъ обмисля да извади отбора от първенството още преди края на настоящата кампания, в която тимът се бори да запази мястото си сред най-добрите. По всичко изглежда, че Етър изпада, а в телефонен разговор днес Илханлъ е уверил, че все пак "виолетовите" ще довършат сезона.

Босът пътувал от Турция към България и се очаква тази вечер да пристигне в хотела на Йордан Лечков, за да се срещне с футболистите, но не и с треньора Сердар Даят. Специалистът и помощниците му отпътуваха към родината си след загубата от Локо (Пд), а от щаба на Етър съобщиха за БЛИЦ, че повече няма да се връщат.

Първата за днес тренировка е била водена от треньора на вратарите Румен Данков, а Илханлъ вече се заел със задачата да търси заместник на Даят. Обичайният заподозрян за наставник на "виолетовите" е бащата на Валери Божинов - Сашо Ангелов, който вече е водил великотърновци. Той в момента е шеф на ДЮШ на Етър, но на този етап се дърпал да заеме мястото на Сердар Даят, тъй като му било пределно ясно, че "виолетовите" нямат шанс да оцелеят в "А" група. А и не знаел как ще се разбира с футболистите в отбора, които са събрани от кол и въже, като българите могат да бъдат преброение на пръстите на едната ръка.  

В лагера на Етър в Сливен с нетърпение очакват пристигането на Фейзи Илханлъ и брат му Осман. Босът е обещал да зарадва футболистите, като им изплати дължимите по 3 заплати. В противен случай някои от чужденците вече изразили готовност да си съберат багажа и да си тръгват. В неделя от 17:00 часа "виолетовите" приемат пряк конкурент в битката за спасението - Миньор (Перник). Мачът със сигурност ще се играе, както и оставащите двубои до края на сезона.

"Турските босове само заплашват. Бъдете сигурни, че Етър ще довърши сезона, след което те ще се оттеглят", споделиха още източниците на БЛИЦ.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ