Собственикът на "Левски" Тодор Батков продължи закачката си с Литекс. През последните дни постоянно прехвърчат искри между "сините" и "оранжевите". Босът явно е изнервен, че шампионите никъде не грешат и продължават да водят на върха с 8 точки и по всичко личи, че и този сезон ще триумфират с титлата.

"Доста сме набрали на Литекс, надявам се да бием при мъжете. Ще трябва да им го върнем", коментира Батков, който изгледа на живо дербито между юношите старша възраст на "Левски" с лидера Литекс, завършило 0:0.

Батков не пожела да коментира думите на финансовия директор на "оранжевите" Величко Дихонов, който намекна, че вечното дерби в първия пролетен кръг между "Левски" и ЦСКА е било уредено. "Не искам да го коментиран. Венци го охарактеризира много добре", каза Батков.

"Вече имаме набелязани футболисти за селекцията през лятото. Редовно се виждам със спортния директор и разговаряме по този въпрос. Гара Дембеле продължава да е интересен играч. Имаме още 7 мача, дано да се отпуши и да вкара голове. Селекцията не зависи от продажбата на Дембеле. Но защо да не остане, предстоят ни доста мачове през лятото. Той прояви доста мъжко отношение към клуба, когато беше сагата в края на януари. Съгласи се с мен, отказахме оферта на голям немски клуб. Но не е възстановен в момента. Той е добър футболист, дано да се отпуши в следващите мачове", добави босът на "Левски". /БЛИЦ