Тодор Батков обяви, че е готов да плати на ръководството на Черно море, за да върне Георги Иванов още сега в "Левски", а да не се чака края на сезона. Гонзо трябва да поеме контрола над любимия си клуб, след като босът на "сините" му обеща цялата власт на "Герена". Очаква се Георги Иванов да дърпа конците в "Левски" и сам да избере кой да бъде треньор.

"Чакам Гонзо да си реши проблемите с Черно море. Готов съм да платя неустойка за него, защото знаете, че има действащ договор", обяви Батков, след като по-рано днес стана ясно, че Георги Иванов не е във Варна и не води тренировката на "моряците".

"Отправил съм покана, имам неговото съгласие. Той има трудови правоотношения с друг клуб и не е толкова лесно. Хората от Черно море заслужават уважение за това, което правят, също като Цветан Василев в "Ботев" (Пловдив), Киро в Лудогорец. Нека от Разград да повторят славния път на "Левски" в Европа за радост на хората. Поздравявам ги за предното класиране в Лига Европа", заяви босът на "сините".

Батков пропусна дербито с ЦСКА миналата седмица, когато "червените" спечелиха с 1:0 след гол на Емил Гъргоров от дузпа. Адвокатът каза, че не е сигурно, че утре ще бъде на трибуните на "Васил Левски".

"Не знам дали ще присъствам на дербито утре. Трябва да пътувам в чужбина, но се надявам да мога да го гледам", каза босът на "Левски".

"Предстои ми пътуване, защото имам голям проект и срещи с инвеститори. Да, надявам се парите от него да помогнат на "Левски". Дайте да не дърпаме дявола за опашката... Опитвам се да движа много неща, да изкарвам пари, тъй като сам се справям. Така е от много време и може да попитате Баждеков, за да ви потвърди", добави Батков, след което беше попитан дали ще има договор с "Газпром" - "Хайде сега да не говорим по тази тема. Ако има нещо и станат нещата, ще ви съобщя. Дайте да си пожелаем утре "Левски" да победи. Дано стане хубав мач и да бием. И дано поне един гол вкараме вече, а защо не и два-три. И повече сме им вкарвали."

"Опитвам се да движа много неща. С когото трябва съм говорил, каквото е трябвало да кажа, съм го казвал. Очаквам развитие (б.р. - за Гонзо). Ситуацията наподобява тази с Люпко Петрович, който ме вкара в песен по същия начин, като каза, че отива да печели пари в Китай", добави Батков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ