Кръв имаше на последната тренировка на "Левски" преди вечното дерби с ЦСКА, което е утре от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски". Главата на Пламен Крумов беше пукната след сблъсък с Павел Чмовш. Привлеченият от Берое футболист получи аркада и се наложи намесата на доктор Михаил Илиев, който заши травмираното място.

Въпреки пукнатата глава, Крумов попадна в групата от 18 играчи, която Антони Здравков определи за дербито с ЦСКА.

След тежкия сблъсък с Чмовш бившият футболист на Берое получи поредната травма. В сряда Крумов игра при победата с 3:1 над "Ботев" (Пловдив) за Купата, въпреки че счупи кост на китката на ръката при загубата с 0:1 от ЦСКА миналия уикенд. Срещу "канарчетата" той получи и контузия в коляното. Крумов обаче стисна зъби и продължи да играе, с което заслужи бурните аплодисменти на феновете. Кадърът на Локомотив (София) се понрави на "сините" запалянковци, които се надяват той да продължи да играе за "Левски" със същото огромно желание.

Групата на "Левски" за дербито:
Горан Блажевич и Александър Любенов, Дъстли Мулдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Кевин Бру, Рафаел Бастос, Радослав Цонев, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Кристовао Рамос, Ларсен Туре

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ