ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Тодор Батков и Наско Сираков бяха неприятно изненадани от новината, че няколко от футболистите на "Левски" са избягали от "Герена". Става въпрос за юноши, които до този момент бяха основна част от формациите на "сините", за които играеха.

От "Герена" се оплакаха, че в бързо развиващата се школа ДИТ са преминали халфът Георги Русев, който е юношески национал, вратарят Илиян Узунов и Асен Чандъров от набор 1998, а също така Ангел Бастунов и Иван Чалъков, които са с една година по-малки - родени 1999-а.

Именно заради поредното бягство на таланти вчера Батков и Сираков привикаха на среща шефа на ДЮШ на "Левски" Антони Здравков и всички треньори от школата на "Герена" и "Раковски". На сбирката началниците били много ядосани, още повече и заради казуса с Антонио Вутов, който също беше на път да изостави "сините" и да замине в Удинезе. Батков и Сираков поискали обяснение от Тони Здравков и треньорите защо юношите напускат клуба и какво евентуално трябва да се промени, за да бъдат задържани талантите на "Герена".