Собственикът на Левски Тодор Батков потвърди още веднъж, че е казал на Майкъл Чорни да не се занимава с евентуален трансфер на Жоазиньо.

"Казах му "хайде стига, Левски от пет години ми е на главата. Жоазиньо не струва един милион, а три. От какъв зор водиш някакви разговори, като не съм те оторизирал да го правиш. Снощи ми се обаждаха и аз казах три милиона", разказа разпалено Тодор Батков какво е заявил на бившия благодетел на Левски Майкъл Чорни.

"Човекът се опитва да помогне от добра воля, но нищо повече", допълни бизнесменът, цитиран от "Гонг".

"Ще кажем кои ни сгодиха този номер. Има и две лица, които не са българи, но ще искаме да бъдат доставени тук. Парите бяха налице в България, в една банка. Успях да проверя, доколкото мога, че има една много голяма сума в сейфа й. Едва след това щяхме да пратим жълтите карти на играчите. Това ми беше потвърдено от шефа на банката. Къде са тези пари, аз не знам. Те не са и мои. Нямаше да се съглася да ни ги дадат в кеш", разказва Батков за жестоко ужилване на Левски с трансферите в Рубин, които в крайна сметка не се осъществиха.

"Първо исках да изясня нещата за себе си. После българската компетентна служба започна да работи, а след това се включиха и службите от още две страни", допълни шефът на Левски. /БЛИЦ