Собственикът на Левски Тодор Батков е изсипал тежки заплахи към футболистите минути след резила за Купата с Пирин (0:1).

"Това не е Левски. Искам изразителна победа над Сливен. При издънка в неделя ще падат глави. Ще стане нещо нечувано и невиждано, да знаете", били част от думите на Тодор Батков към футболистите.

На този етап той е решил да не глобява играчите за загубата от Пирин. Босът обаче се е заканил да санкционира финансово футболистите при издънка в мачовете от шампионата до края на сезона.

Междувременно спортният директор на "сините" Даниел Боримиров намекна за чистка на "Герена": Със сигурност няма да позволим футболистите да продължат да кретат по същия начин. Левски не е пансион за девици. Всеки един от играчите трябва да осъзнае, че да си на "Герена" е привилегия", каза пред "Меридиан Мач" Боримиров.

Както е известно, "сините" се изложиха в Благоевград, отпадайки с 0:1 от Пирин след изключително слаба игра. След края на двубоя Батков постави ултиматум на Емил Велев да бие на всяка цена ЦСКА, за което БЛИЦ ви информира. Снощи пък ви съобщихме, че Боримиров вече е провел разговор с Илиан Илиев, който може много скоро да смени Кокала. Илиев в момента е начело на лидера в Източната "Б" група Берое, но е недолюбван от публиката в Стара Загора. Вече на няколко пъти той каза, че ще класира тима в "А" група, след което напуска стадиона под Аязмото. /БЛИЦ