Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов прие в кабинета си в "Бояна" Тодор Батков-младши. Това стана ясно от последната публикация във "Фейсбук" на кандидата за народен представител от гражданската квота на ГЕРБ-СДС.

Тодор Батков-младши разтърсващо пред БЛИЦ TV за гаврата с пенсионерите, лъжите на Промяната и абсурдните закони!

Амбициозният млад бизнесмен съобщи, че е разговарял с Георги Иванов относно работата по възраждането на детско-юношеския футбол в област Смолян.  

Родопчани възхитени от Тодор Батков-син, още преди да е станал народен представител

"Проведох изключително ползотворна среща с президента на Български футболен съюз - Георги Иванов! Щастлив съм да съобщя, че предстои да започнем усилена работа по възраждането на детско-юношеския футбол в област Смолян, в координация с общините и съществуващите клубове. Ще работим за това скоро децата в общините Борино, Баните, Девин, Доспат, Златоград, Мадан, Неделино, Рудозем, Смолян и Чепеларе да играят организиран футбол при добро материално обезпечение, с професионални треньори и организация на високо ниво", написа Батков-младши към снимката си с Георги Иванов.

Синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков публикува и видео от срещата в БФС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Проведох изключително ползотворна среща с президента на Български футболен съюз - Георги Иванов! Щастлив съм да съобщя,...

Публикувахте от Тодор Т. Батков в Сряда, 5 юни 2024 г.