Собственикът на “Левски” Тодор Батков заяви, че мрази вечния съперник ЦСКА по време на дербитата между двата тима. Босът бе гост в предаване по БиТиВи Екшън и отвърна на думите на Стойчо Младенов отпреди няколко дни. Легендарният футболист и треньор на “червените” заяви, че ненавижда “сините” след случка през 2001 година. Тогава след шампионски мач футболистите извадили фланелки с надпис “Аз мразя ЦСКА”.

“Определено не ги обичам (б.р. – има предвид ЦСКА). Не ги обичам по време на дербитата, когато ми правят номера като Казанската афера, например. Не съм против тях, ЦСКА е функция на Левски, ние нямаше да бъдем това, което сме, ако го нямаше ЦСКА”, каза Батков.

“Титла купа и плейоф в Шампионската Лига, това е програмата засега. Можем още тази година да пробием в групите на Шампионската Лига. Миналата година като чух сигнала на мача с Дебрецен се просълзих. Аз по принцип съм суров човек, не съм ревльо, но в този турнир атмосферата е друга, друго е отношението на запалянковците, отборите са други, а и субсидиите са колосални”, добави още босът на “сините”./БЛИЦ