Собственикът на "Левски" Тодор Батков не уважи желанието на привържениците на клуба и категорично обяви, че Стилиян Шишков остава в ръководството. Както е известно, новият човек в управата на "сините" е юноша на ЦСКА, което никак не се хареса на феновете и те дори разпространиха декларация, с която го призоваха да не идва на "Герена", тъй като ще си навлече неприятности.

"Желанието ни е Шишков да бъде в управата на клуба. Поканил съм го, защото смятам, че ще е добре за "Левски". Моите уважения към феновете, но не може винаги да се съобразяваме с техните искания. Сигурен съм, че човек с влиянието и професионализма на Шишков ще е от полза на клуба. От доста години стоим на едно място по отношение на реклама, маркетинг, мърчъндайзинг, в интернет пространството. Убеден съм, че той може да промени тези неща", сподели Батков.

"Подписването на договора с новите спонсори ще стане факт до края на месеца. Когато го подпишем, ще ви уведомим. Г-н Тонев ще има отговорността относно координацията на дейностите, както в спортно отношение, така и във финансово-административно... също и нещата свързани с школата. Няма нищо около Баждеков, той е част от ръководството. Георги Марков също ще остане в управата. Познавам го от години, заклет левскар е", коментира още ситуацията в клуба Тодор Батков.