Собственикът на "Левски" Тодор Батков заяви, че не възнамерява да продава клуба. Адвокатът сподели още, че за годините си на управление е вложил общо 32 милиона лева.

"Доста уважавани, а и неуважавани журналисти се упражняваха на мой гръб. Но нека знаят, че той е широк. Ситуацията изобщо не е като онази, която добре познавам от сезон 1998/99. Не мисля да се разделям с "Левски". Нямам това намерение", категоричен беше босът на "сините", който говори пред медиите малко след като футболистите излязоха за първата си тренировка за 2012 година. Плътно до Батков стояха Иво Тонев и Георги Иванов.

"Има настроение в отбора, амбиция, оптимизъм. Плодовете ще ги берем през май и декември. Надявам се да влезем в груповата фаза на някой от евротурнирите. Вероятно ще има още нови попълнения, те ще са поне две. Търсим халф и нападател", добави Батков.

"Засега единственият нов е Нуно Пинто. Не е скъп. Има качества. Продължаваме работата по селекцията", каза още босът на "сините".

"За толкова години съм вложил 32 милиона лева в "Левски". Половината от тях - 16 милиона, са спонсорство, а другите във вид на заеми. Парите се отличават с три неща - имат собственик, произход и са налични по банкова сметка. Другите, които са дадени като заеми, възнамерявам да трансформирам в акции. Не е нормално "Левски" да има капитал от 500 000 лева", сподели още Тодор Батков.