Собственикът на "Левски" Тодор Батков заяви след срамното отпадане от Лига Европа, че няма да има сътресения в клуба. "Сините" загубиха с 5:7 след дузпи от Спартак (Търнава) и рано-рано се сбогуваха с евротурнирите.

"Няма да има сътресения в клуба. Животът продължава. Връщаме се в кочината!", бяха първите думи на Батков при излизането му от стадиона в Търнава.

"Загубихме сума, която запълваше три месеца от бюджета ни. Доста от новите играчи още не са се адаптирали. През второто полувреме не осъзнавах кой е този отбор със сините фланелки. Тази игра не приляга на "Левски". Загубихме спечелен мач. Или поне спечелена квалификакция, но нищо. Връщаме се и продължаме напред. Знаехме, че футболистите на Търнава играят доста твърдо. Направиха фаул срещу Милиев, успяха да го контузят и да го извадят от мача. При техния гол имаше абсолютен фаул, но няма значение", продължи адвокатът.

"Футболистите и спортно техническото ръководство да си правят изводите. Естествено, че контузията на Милиев повлия на представянето ни. Разби се защитата, после изгонването на Грийн. Абсолютно заслужено след тъпата му постъпка. Както и да е да. Финансово сме на минус една голяма сума. Ще мислим как ще запълваме тази дупка. Прекалено силен отбор имаме за вътрешното първенство. Правим селекцията с ясното съзнание, че трябва да играем в Лига Европа. Събрахме доста скъпи футболисти, но пък дано станем шампиони. Не искам да коментирам моментната форма на Йовов, нито за дузпата. Явно той е смятан за лидера на тима", продължи Батков.

"Притесняваме, че може да има отлив на публиката, но сега е моментът феновете ни да покажат кой обича "Левски", каза още босът на "сините".