Собственикът на Левски Тодор Батков предпочете да не говори пред медиите след срещата в съблекалнята на стадион "Георги Аспарухов".

Бизнесменът се видя със спортно-техническия щаб на тима и футболистите, като срещата продължи по-малко от половин час, информира "Гонг". След визитата си на стадиона, Батков се качи на една от лимузините си и премина безмълвен пред събралите се репортери. Малко преди той да излезе от съблекалнята футболистите на Емил Велев се запътиха към тренировъчното игрище за поредното си занимание.

Босът на Левски пристигна на стадион "Георги Аспарухов" преди заниманието, като появата му донякъде бе изненадваща. Припомняме, че адвокатът анонсира промени в спортно-техническия щаб след победата над Сант Жулия с 4:0. В съблекалнята той е чел конско на футболистите, тъй като не останал доволен от играта им срещу туристите от Андора.

Треньорът Емил Велев заяви, че на този етап остава на поста си. "Аз все още съм тук, не напускам. С г-н Батков и Боримиров говорихме всекидневни неща, свързани с отбора и представянето му. Разговаряхме за предстоящите мачове. Специално в отбора обстановката винаги е била нормална. Няма напрежение в Левски", отбеляза пред "Гонг" Велев.

Специалистът добави, че познава Гьоко Хаджиевски и е наясно, че наставникът на ФК Баку е класен треньор.

"Знам, че специално в състава от Баку има много чужденци, но нека не говорим преди втората среща", добави Велев. /БЛИЦ