Тодор Батков отвърна на изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, който през последните дни не спира да атакува "Левски". Както е известно, двата тима имат пряк сблсъсък за шампионската титла на 18 май от 20:00 часа на "Герена", като адвокатът за пореден път подчерта, че "сините" не влизат в никакви уговорки и играят честно мачовете си.

"Кой е Ангел Петричев да казва, каквото и да е било. Той похарчил ли е една стотинка за футбола? Нямам желание да го коментирам. Кой е той", заяви Батков, който се яви тази вечер на "Герена", където говори по наболели теми. Първоначално той се похвали, че строежът на Сектор "А" ще започне до три седмици, тъй като всички документи вече са готови.

"Смятате ли, че ми беше лесно да гледам как взривяват "Герена"? Но за 24 май следващата година ще имаме нова трибуна. Искаме да направим по-хубав стадион, с всички неща около него. Дори и с така наречените кафенета и кръчми", каза Батков, след което бе попитан дали "Левски" ще мине като на парад утре във Враца.

"Не ми се вярва да минем като на парад през Враца. Очаквам тежък мач. Няма да ни е лесно. "Левски" не влиза в уговорки. Това, което Славия сътвори срещу "Ботев" (Враца) е смешна работа. Не взеха ли премии за това?!", попита Батков, който внесе яснота и по темата "Газпром" - "Няма нищо ново с "Газпром". Поздравих ги за 9 май. Чакат изборите. Изпратих им справка по текущи неща - анализ на ситуацията. Оптимист съм."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ