Собственикът на "Левски" Тодор Батков заяви след победата с 3:0 над Етър, че не е останал доволен от показаното от футболистите си при гостуването във Велико Търново. Успехът класира "сините" на 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Жребият ще се тегли в понеделник.

"Доволен съм от резултата, но не и от играта ни. Приятно съм изненадан от домакините и атмосферата на стадион "Ивайло". Велико Търново е футболен град и мисля, че Eтър не е по-слаб поне от 4-5 отбора от "А" група", коментира Батков след двубоя.

На въпрос какво е бъдещето на Тони Здравков, президентът уточни: "Аз дадох възможност на Костов да си подбере екип и това трябва да стане ясно до началото на зимната подготовка. Тони ако има желание, ще остане на отговорен пост в клуба. Той е дал много на "Левски". Това е нашата политика."

"Мисля, че не печелим убедително, защото рязко се промени системата на игратата ни. Девет години поред бяхме с 4-3-3, а сега се налага 4-1-4-1 и може би за футболистите е трудно да направят прехода", продължи босът на "сините".

"Изненадан съм от Радослав, нали той беше, че не ги различавам (б.р. - Батков има предвид близнаците Радослав и Борислав Цоневи). Това е бъдещето. Добре бият с по шест-седем на нула ЦСКА и печелят титли, но трябва да дават продукция и за първия отбор", каза още Батков.