Собственикът на "Левски" Тодор Батков е разочарован от отпадането за Купата на България. "Сините" отстъпиха на Литекс с 3:5 след изпълнение на дузпи и така за четвърта поредна година се простиха с държавния трофей. На "Герена" май ще се разминат и с шампионската титла, тъй като изостават сериозно от "оранжевите" - 8 точки.

Батков не бе на Градския стадион в Ловеч снощи, но е гледал срещата по телевизията. След отпадането босът е заповядал на Георги Иванов-Гонзо и Ясен Петров днес да се явят в офиса му, разбра БЛИЦ.

Батков ще иска обяснение от двамата за отпадането и ще настоява да започне налагането на юноши на клуба в първия състав. Към момента с мъжката формация на "сините" тренират талантите Христо Попадиин, Иван Горанов, Цветелин Тонев, Тодор Чаворски и още няколко момчета от школата. Очаква се да им бъде даден шанс за изява до края на сезона. Такъв ще продължат да получават Исмаил Иса, а по-често ще виждаме в игра и Стефан Станчев и Александър Киров.

Именно заради по-бързата интеграция на юноши на клуба в първия състав Батков нареди преди повече от седмица в тренировките на мъжкия тим да участва и шефът на школата Бисер Хаздай.

Собственикът все още умува какво да прави с Ясен Петров. Нееднократно Батков споделя, че има доверие на треньора, но нищо чудно то вече да се е изчерпало. /БЛИЦ