Тодор Батков проговори след дълго мълчание. След като почти всички фенски фракции и организации се скъсаха да пишат декларации срещу него с желанието да се махне адвокатът отговори. Той се прибра от чужбина и каза няколко думи на Летище София.

"Някой се е объркал, ако си мисли, че съм константна величина. Ако още ми лазят по нервите, всичките тия пусти акции ще им ги връча и да се оправят. Вече имаме прецедент, доколкото знам Локо Пд е така. Наливам милиони. Този, който подозират, че ги държи (б.р. - има предвид акциите), ако иска, ще ги получи. Ами вие знаете по-добре. Така че...Вече 11 години малко много ми дойде и преди това 5 (смее се). Може да реша да не дам на никого нищо, вие защо не си дадете къщата?! Ама нали говорим отбора на народа. Доста сериозно излизане от джоба е. 43 милиона. Те знаят, защото ще им ги покажа. На всичкото отгоре ще ми ходят по главата, всичко има предел. Те искат да даваме пресконференция, а аз ще го кажа - престанете да ми подихе по главата, защото топката ще отиде във вашето поле."

На въпрос, дали Делян Пеевски има намерение да вземе "Левски", Батков отговори: "Не отричам, че го познавам, но нямам такова впечатление."