Собственикът на "Левски" Тодор Батков заяви, че Литекс нечестно е спечелил много точки до момента през сезона в "А" група. Босът смята, че "оранжевите" са на първо място, защото са безобразно толерирани от съдиите срещу всички отбори от родното първенство.

"Очевадно е, че има толериране - безобразно от съдиите, които свирят техни мачове. Нечестно спечелиха много точки. Ощетени бяха много водещи отбори. Подозрителни наказания, които се дават не само на футболисти на "Левски". Не сме 1998-а, така че няма да мине този номер", заяви Батков.

Адвокатът похвали играчите си за постигнатата победа с 3:1 над Банско, която класира "Левски" на 1/8-финалите за Купата на България. Батков пожела успех на отбора на домакините и им пожела да се класират в "А" група.

"Много приятен отбор, надъхани момчета. Очевидно има обаждане на големия клубен футбол, доволен съм. Аз се старая да присъствам на всички мачове. Този сезон почти не съм пропуснал двубой на Левски. Тук е прекрасно. Пожелавам успех на отбора на Банско, дано съберат ресурсите и пожелаят да влязат в "А" група", заяви Батков, който коментира и темата с "черното тото" - "Доста хора разбраха за какво става дума, понаучавам нещо. Нека да ги разкрият. Ще дадем обяснения, ние категорично не играем "черно тото". /БЛИЦ 

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg