Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Тодор Батков е започнал поетапно да си връща дълговете към бившия треньор на “Левски” Станимир Стоилов, който за малко не стана и бъдещ такъв на “сините”. Адвокатът бе склонен да приеме Мъри и Наско Сираков отново на “Герена”, но изпълнителният директор Иво Тонев отказа да приеме четвъртия в света в ролята на личен съветник на Стоилов. Именно при преговорите с треньора тогава Батков пое ангажимент да изплати парите в скоро време, след като едно от условията на Стоилов е било да си получи дължими около 100 000 лева.

Преди дни по сметката на Мъри са постъпили 30 000 долара като процент от продажбата Ричард Еромоигбе в Химки (б.р. руските клубове работят само с щатски долари). Очаква се съвсем скоро на Стоилов да бъдат преведени още 30 000 евро по трансфера на Валери Домовчийски в Херта (Берлин) или между 2 и 3% от сумата (1 милион евро). От своя страна Мъри е отстъпил от исканията си и опростил петцифрена сума, а част от проценти от други продажби ще постъпи в в школата на “Левски” по негово настояване.

Бившият изпълнителен директор на “сините” Наско Сираков също вече няма да получава и една стотинка от Батков. Мъри и Наско вече са собственици и на джиповете Мерцедес ML, които преди години им бяха дадени като служебни, но останаха в техни ръце след уволнението им.

Според хора от “Герена” последните изплащания към Станимир Стоилов са от лични сметки на Тодор Батков и не късаят бюджета на футболния клуб. Към този момент “Левски” не дължи пари на играчи и служители, както и към държавни организации.