Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Футболистите на "Левски" пиха и се веселиха две нощи след победата с 1:0 над ЦСКА. БЛИЦ разбра, че купонът е стартирал в неделната нощ, не къде да е, а в чалготеката на шефа на клуба Иво Тонев. Снощи пък партито е продължило в Студентски град. На него обаче не присъствали всичките играчи, тъй като някои от тях нямали сили за втора поредна нощ мощен запой.

Треньорският щаб предварително посъветвал футболистите да не прекаляват с алкохола, тъй като в неделя предстои нов важен мач - гостуването на Локомотив (Пловдив), което до голяма степен ще определи дали "сините" ще се класират в Лига Европа.

Доволният от успеха над ЦСКА Иво Тонев заявил в съблекалнята, че не само за победата над "армейците" завишава премиите, а и за успех на "Лаута". Футболистите ще грабнат по-високи от обикновеното бонуси, ако вземат трите точки и от "смърфовете". Мачът от 27-ия кръг на "А" група е в неделя от 17:45 часа, а след него на "сините" предстоят сравнително леки двубои с Берое и аутсайдерите Видима-Раковски и Светкавица.

На "Герена" са оптимисти, че ще спечелят и четирите срещи и по този начин на 99% ще си гарантират място в тройката. В момента трети е Черноморец, който обаче има едва 2 точки повече от "сините", а му предстоят трудни сблъсъци с Литекс и Лудогорец, както и мачове с Локо (Сф) и Монтана.

В същото време от "Герена" се похвалиха, че за победата над ЦСКА ще има премия не само от клубното ръководство, а и от мобилния оператор "М-Тел". Иво Тонев обещал на играчите, че ще си получат бонусите още преди да отпътуват към Пловдив за гостуването на "смърфовете".