Собственикът на Левски Тодор Батков не остана очарован от показаното от футболистите си при трудната победа с 2:1 като гост на Видима-Раковски в Севлиево.

"Слава Богу, че бихме. Подценихме мача - футболистите, а не спортно-техническото ръководство. Изпуснахме над 10 положения за гол. Видима игра много добре. Вратарят им е едно невероятно момче, личи си, че е много талантливо", каза Батков, който изгледа на живо и този двубой.

"Продължаваме напред. Днес е понеделник, те са млади момчета и трябва да възстановяват бързо", заяви босът, който изрази увереност, че Левски ще изглежда по друг начин за мачовете в Лига Европа. Както е известно, "сините" са в група със Спортинг (Лисабон), Лил и Гент.

"Започваме европохода. Групата ни е много добра. С изключение на Спортинг няма друг изявен фаворит. Програмата ни е много добра. Добре е, че започваме в София. Гарантирам, че на 16 септември срещу Гент момчетата ще бъдат пределно мотивирани", каза Батков.

Той коментира поредното отсъствие на Георги Петков от вратата на Левски. И днес за "сините" пази Божидар Митрев.

"Петков тренира усърдно. Заедно с останалите ни трима вратари се бори за титулярно място. В момента Митрев е в по-добро състояние и той пази", каза Батков. /БЛИЦ