Собственикът на Левски Тодор Батков за пореден път нападна колегите си от ЦСКА. Босът изгледа победата на "сините" с 2:0 над Пирин в Кюстендил.

“Тези хора са вредни за футбола. Айде стига вече. Всички знаят за какво става въпрос. НСБОП извежда един престъпник с огромна сума кеш, за какво говорим? Европол, Интерпол да решат случая. Всички знаем, за какво става дума”, каза Батков, относно „казанската афера”.

"Показват едни заплати на Левски на хвърчащи листа. Това не са точните суми. Добавете една нула към показаната цифра (б.р. – по време на срещата с Яне Янев бе показана сумата от 820 лева средна заплата в Левски) и умножете по 0,5 – ето това е средната заплата в клуба.

Готов съм да дам част от акциите на клуба без пари. Само, че този който ги придобие трябва активно да помага в издръжката на отбора. Кажете кой иска Левски - арабски консорциуми, марсианци, патагонци”, допълни още босът на "сините".

“Левски ще бъде шампион тази година, помнете ми думата. Вие можете да продължавате да си пишете чудеса, но Левски ще бъде шампион през сезон 2009/2010. Не ми хареса съвсем обликът на отбора, но не забравяйте, че преди по-малко от 72 часа играхме изключително тежък мач. Играхме много добре, пропуснахме много положения и накрая ни вкараха гол. Ако играехме всеки мач както срещу Залбург, нямаше да сме на шесто място. Не мога да повярвам че обвиняват Петков, той ни е спасявал толкова много пъти, както и националния отбор срещу Грузия например. Всеки спортист има слаби моменти в кариерата си. Нека мен да ругае публиката а, не играчите”, продължи шефът на Левски.

„Отборът ще се води от този екип до 17 декември. Дотогава ние ще решим въпроса. Тежката дума има Георги Иванов. Ще направим разумна селекция без гръмки имена и ще направим за първи път една нормална почивка между полусезоните и пак наново – шампионат, купа и т.н.”, обясни адвокатът.

“Имах разговори със Станимир Стоилов и още двама треньори, един от които поляк. Ще изберем между тях тримата. До колкото знам Наско Сираков има задача да класира националния отбор на европейското първенство заедно със Станимир Стоилов. Не вярвам Наско да влияе на футболистите на Левски да играят слабо. Все пак да си футболисти на нашия клуб е гордост. Първото ми попадение откакто клубът е мой е Наско Сираков, второто ми е Георги Иванов", завърши Батков./БЛИЦ