Собственикът на Левски Тодор Батков ще свали цената на клуба значително. Босът е готов да се раздели с акциите си за 11 милиона евро, ако тимът не играе в евротурнирите през лятото. В момента “сините” са на четвърто място и при още издънки до края на сезона е твърде вероятно да пропусне евроучастие. Това със сигурност ще намали интереса от страна на евентуалните купувачи.

В началото на пролетния сезон на първенството Батков постави цена на акциите 15 милиона евро, но тогава заяви, че отборът му без проблем ще завоюва титлата. Сега ситуацията на “Герена” е коренно различна, пише в днешния си брой вестник "Тема спорт".

В касата няма пари, а БЛИЦ още вчера ви съобщи, че играчите не са получили заплатите си, което е повишило напрежението в съблекалнята преди важното гостуване на Черноморец в събота.

От повече от един месец Батков е в чужбина и усилено търси купувач или човек, който да му помага в издръжката на клуба. БЛИЦ вече писа, че сериозен интерес към акциите на Левски проявява мистериозен гръцки бизнесмен./БЛИЦ