Собственикът на "Левски" Тодор Батков коментира темата с "черното тото" и информацията, че срещата на "сините" със Спортист (Своге) (5:0) от март се разследва за уговорка.

"Тези мачове са предадени от УЕФА по донос на ГДБОП. Ние не участваме в такива изневери. Това го знае цяла България. Затова сме "Левски". Не, че не ме интересува тази тема, но не ми е много приятна", заяви Батков на аерогара "София" при пристигането на "Левски" от Белгия, където снощи "сините" претърпяха загуба с 0:1 от Гент и се простиха с продължаване напред в турнира Лига Европа.

"Как така разследват мача ни със Спортист (Своге)? Някой ми беше казал, че разследват победата ни над Локомотив (Мездра). Това вече е смях, ние просто си ги бихме Своге", коментира адвокатът.

"Да, заложих. Има един залог, който се казва "файв-ъп". Покрай Лисабон го научих... загуба с 5 и повече гола. Него май го имало в азиатките букмейкъри", заяви с усмивка на лицето Тодор Батков.

"Покрай мача "Левски" - Локо (Мз) бях на лов. Не знам какво е ставало", добави босът на "сините".

Батков нападна остро управниците ни заради факта, че в наказателния кодекс няма закон за манипулиране на мачове - "Да оправят закона, ще им съдействам. Те са такива смешници тези от Парламента!". /БЛИЦ